Nieuw: navigatie-onderzoek met tree testing is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

UX-onderzoek? Wij nemen het voor je uit handen. 

Liever verbeteringen doorvoeren in plaats van onderzoek uitvoeren? Met onze onderzoeksservice word je volledig ontzorgd. Wij voeren het onderzoek uit, jij implementeert de optimalisaties.

  • Wij voeren meer dan 9 verschillende soorten UX-onderzoek uit
  • Blijf betrokken via de livestream of kijk de sessies achteraf terug
  • Ga snel van inzicht naar optimalisatie met ons UX-onderzoeksrapport
Gratis prijsindicatie aanvragen Contact opnemen
Welk type onderzoek past het best jullie situatie?

Bespreek het met een ervaren UX-onderzoeker. 

Vrijblijvend gesprek inplannen
Volledig ontzorgd van begin tot eind

Wij voeren onderzoek uit om jullie vragen te beantwoorden. 

Volledige inzage, zowel live als achteraf

Kies ervoor om de sessies bij te wonen via de livestream of kijk deze achteraf terug. 

Snel van inzicht naar optimalisatie

Snel aan de slag met optimalisaties op basis van een actiegericht onderzoeksrapport.

UX-onderzoeksproces

UX-onderzoeksvarianten

Testers werven

Wat leveren we op?

Voorbeelden

1 - Samen kiezen we de juiste onderzoeksopzet

Geen enkel onderzoek is hetzelfde. In een vrijblijvende kennismaking bespreken we de onderzoeksvragen. Zo kunnen we een passende onderzoeksopzet adviseren.

2 - Onze onderzoekers voeren het onderzoek uit

Kijk live mee hoe de sessies worden uitgevoerd via de livestream. Geen tijd om live mee te kijken? Alle sessies worden opgenomen en na afloop beschikbaar gesteld via het platform.

3 - Een onafhankelijk en actiegericht onderzoeksrapport

Zo kun je na het onderzoek direct aan de slag met het doorvoeren van optimalisaties. Benieuwd hoe een rapport eruit ziet? Bekijk een voorbeeld onderzoeksrapport

UX-onderzoek in alle fases van de designcyclus

Wij voeren verschillende soorten UX-onderzoek uit. Het kiezen van de juiste onderzoeksopzet is niet altijd eenvoudig. In een vrijblijvend gesprek bespreken we welk type onderzoek het beste bij jullie situatie past. 

Volledig online, op locatie of hybride

De meeste onderzoeken kunnen volledig online worden uitgevoerd. Toch is het soms wenselijk om het onderzoek op locatie uit te voeren of te kiezen voor een hybride opzet.

Beschikbaar door heel Europa

User Sense kan voorzien in het uitvoeren van onderzoek door heel Europa. Dit doen wij met onze eigen onderzoekers of met lokale partners.

Wat voor soort onderzoek past het best bij jullie situatie? 

Bespreek het in een vrijblijvend gesprek met een UX-onderzoeker. 

Plan vrijblijvende kennismaking in
Testers werven via User Sense

Testers of respondenten kunnen het onderzoek maken of breken. Daarom hebben wij onze eigen testerdatabase opgebouwd. Wij kunnen helpen met het werven van testers binnen jouw B2B of B2C-doelgroep.  

Zelf geworven testers en klanten uitnodigen

Via het platform van User Sense is het mogelijk om eigen klanten uit te nodigen via een afgeschermde pool. Dit betekent dat zij alleen kunnen deelnemen aan jullie onderzoeken.

Geen gedoe door uitgebreide instructies en goede ondersteuning

Wij voorkomen het aantal no-shows en technische issues door te werken met auto-reminders, instructies en lokale ondersteuning. 

Een onafhankelijk onderzoeksrapport

Onze onderzoekers analyseren alle sessies en maken hier uitgebreid aantekeningen van, welke zijn in te zien via het platform. Hierna worden de resultaten gedeeld in een onderzoeksrapport.

Een highlightvideo van vijf tot tien minuten

Van alle sessies worden de meest interessante fragmenten uitgeknipt en samengevoegd tot een highlightvideo van vijf tot tien minuten. Ideaal om te laten zien tijdens een presentatie!

Inzage in alle onderzoeksresultaten

Verkrijg volledige inzage in alle onderzoeksresultaten. Bekijk de sessie-opnames terug en bekijk onze onderzoeksaantekeningen. Data lokaal opslaan? Maak dan gebruik van onze exportfunctionaliteit. 

Download een UX-onderzoeksrapport

Download een gratis voorbeeldrapport. 

Download voorbeeldrapport
Voorbeeld UX-onderzoeksrapport

Benieuwd hoe de resultaten van een usability-onderzoek worden gerapporteerd? Download dan ons gratis voorbeeldrapport om een indruk te krijgen.

Voorbeeld (un)moderated user test

Usability-onderzoek uitvoeren? Bekijk dan een aantal voorbeeldsessies om een indruk te krijgen van het soort feedback dat je kunt verwachten en het platform. 

Lees meer over UX-onderzoek

Gebruik onze kennisbank om meer te leren over UX-onderzoek. Download voorbeeld vragenlijsten of en lees meer over de verschillende onderzoeksvarianten. 

 

Meer weten over het uitvoeren van UX-onderzoek?

Bezoek onze kennisbank.

Naar kennisbank

Klantcases

Onderstaande klantcases zijn een selectie van opdrachten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Ja. Wij voldoen aan alle privacywetgeving die op dit moment van kracht zijn, waaronder ook de AVG. De verwerking en opslag van onze data vindt plaats binnen Europa. Specifieke vragen rondom ons beleid? Neem dan contact met ons op.

We hebben een reeks aan kwaliteitsmechanismes ingebouwd om de juiste testers te kunnen werven voor elk onderzoek. Los daarvan, checken wij alle unmoderated user tests. Voer je moderated user tests en interviews en en ging er toch iets niet lekker? Dan kun je dat binnen 24 uur aan ons laten weten.

We maken gebruik van verschillende kanalen, variërend van out-of-home-advertising tot online marketingcampagnes. Zo zorgen we ervoor dat ons panel een goede afspiegeling is van de samenleving. In het buitenland zorgen we ervoor dat we een vertaalde en lokale versie van ons platform aanbieden, zodat we ook daar een representatief panel op kunnen bouwen.

Ja, wij werken met verschillende bulkpakketten. Log hiervoor in op het dashboard en ga naar 'Credits' om de verschillende pakketten in te zien. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Wij opereren in alle Europese markten. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze wervings-en onderzoeksservice is beschikbaar in heel Europa. 

Ja, wij kunnen zorgdragen voor de testervergoedingen. Wij maken alle testervergoedingen over naar de bankrekening van de tester binnen 2 werkdagen.

Ja, het is mogelijk om zelf geworven testers uit te nodigen via het platform.

Absoluut. Alle Europese agencies zijn bij ons welkom. Los van een agency-account, kun je je als agency aansluiten bij het User Sense Agency Network.

UX-onderzoek: een compleet overzicht

Lees meer over de verschillende varianten van UX-onderzoek in onze kennisbank.

Naar artikel