Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

UX-onderzoek uitvoeren voor jullie klanten?

Meld je dan gratis aan voor het User Sense Agency Network. Helemaal gratis, maar wel een flink aantal voordelen voor design-, onderzoeks- en onlinemarketingbureaus. 

Boek een demo
Beschikbaar voor agencies in Europa

Alle bureaus in Europa kunnen zich aansluiten.

Versoepel het onderzoeksproces

Geen gedoe meer met werving en technische issues. 

Gebruik de bulk- en loyaliteitskorting

Maak gebruik van de bulk- en loyaliteitskortingen voor agencies. 

Agency Network

Partnership

Whitelabel

Events organiseren

Kortingen

Vast aanspreekpunt

Een vast aanspreekpunt binnen User Sense. Neem contact met ons op als je vragen hebt over onderzoeksopzetten of de werving. Snel via de telefoon, e-mail of Teams.

Onbeperkt aantal agency-gebruikers

Nodig een onbeperkt aantal gebruikers uit voor het agency-account. Verleen toegang tot de onderzoeken van andere klanten, zodat de resultaten van voorgaande onderzoeken kunnen worden bekeken.  

Exclusieve toegang tot bètas

Verkrijg als eerste toegang tot onze bètas. Geef feedback op onze designs, zodat we aanpassingen kunnen doorvoeren die perfect aansluit bij jullie wensen. 

Samen werken aan onderzoeksvoorstellen en tenders

Maak gebruik van onze kennis en expertise voor het maken van onderzoekvoorstellen of bij het indienen van tenders. We denken graag mee en kunnen feedback geven wanneer dat gewenst is. 

We helpen je met het opleiden van collega's

Wil je het draagvlak voor UX-onderzoek binnen jouw organisatie vergroten? Wij staan open voor het geven van gezamenlijke events om uit te leggen wat UX-onderzoek is en hoe je hier als bureau mee aan de slag gaat.  

Maak gratis gebruik van onze kennisbank

Krijg toegang tot alle artikelen en templates binnen onze kennisbank voor UX-onderzoek. Zo heb je de juiste informatie altijd paraat. 

Meer leren over het uitvoeren van UX-onderzoek?

Bezoek onze kennisbank.

Ga naar kennisbank
Whitelabel onderzoeksrapporten

Onze onderzoekers kunnen helpen met het schrijven van onderzoeksrapporten en deze whitelabel opleveren. Deel het template waar het onderzoeksrapport in gemaakt kan worden en wij dragen zorg voor de rest. 

Gebruik onze onderzoekers om sessies te modereren 

Zelf het onderzoek uitvoeren, maar wel op zoek naar een onafhankelijke moderator om de sessies uit te voeren? Daar kunnen onze onderzoekers mee helpen.

Whitelabel versie van het platform

Voor agencies die regelmatig UX-onderzoek uitvoeren, kan een whitelabel oplossing van ons platform worden aangeboden. Op deze manier kunnen alle templates en de interface worden aangepast. 

Workshops

We staan er voor open om gezamenlijke workshops organiseren, waarbij wij onze kennis en expertise kunnen delen rondom het werven van testers en het uitvoeren van UX-onderzoek. 

Presentaties op beurzen

We hebben ruime ervaring met het presenteren op conferenties en beurzen. Door je aan te melden bij het Agency Network, kun je gebruik maken van onze expertise. 

Online masterclasses en webinars

Wij organiseren met enige regelmaat webinars en masterclasses voor onze klanten. In veel van deze gevallen, nodigen wij een van onze partners uit om hun kennis en expertise te delen met ons klantenbestand. 

Samen events organiseren?

Ontdek de mogelijkheden in een gesprek.

Boek een demo
Bulkkorting

Door credits in bulk in te kopen, kun je als agency profiteren van een korting. Credits zijn een jaar geldig en kunnen worden ingezet voor een klant naar keuze. 

Loyaliteitskorting

Naast de bulkkorting, bieden wij ook een loyaliteitskorting aan voor agencies die regelmatig UX-onderzoek uitvoeren. De loyaliteitskorting kan worden gebruikt in combinatie met de bulkkorting. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over onze kortingen?

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Boek een demo

Leer meer over UX-onderzoek

Leer meer over de verschillende varianten van UX-onderzoek. Onze onderzoekers delen meer informatie over hoe je de juiste methodiek kiest en wanneer je deze het beste inzet. 

Ga naar kennisbank