Nieuw: card sorting is nu beschikbaar! Lees meer.

User Sense

Voer unmoderated user tests uit in mum van tijd

Voer sessies zonder interviewer - unmoderated user tests - uit om jouw website, app of prototype te testen met gebruikers uit jouw doelgroep. Wil je onderzoek laten uitvoeren? Bekijk dan onze onderzoeksservice

Boek een demo Maak account aan
Werk met onze templates

Zet snel een user test op met behulp van onze test scripts. 

Snelle doorlooptijd

Krijg binnen een aantal uur de eerste feedback binnen. 

Transparante tarieven

Geen addertjes onder het gras door onze vaste all-in tarieven.

Sessies zonder interviewer

Procesoverzicht

Testers werven

Zelf geworven testers

Analysemogelijkheden

Automatische opnames op mobiel, tablet en desktop

Alle unmoderated user tests worden automatisch opgenomen en beschikbaar gemaakt binnen het dashboard. Maak je geen zorgen over de AVG of consent forms, want dit is allemaal netjes op orde.  

Bespaar tijd en gebruik onze templates voor user tests

Het opstellen van een unmoderated user test is zo gebeurd. Onderzoek doen over de landsgrenzen? Onze templates zijn beschikbaar in meerdere talen.  

Verzeker jezelf van goede inzichten met previewmodus

In de previewmodus zie je precies hetzelfde als wat de tester te zien zou krijgen. Zo kun je nog snel aanpassingen doorvoeren, voordat je de test activeert.

Boek een demo Bekijk features
1 - Maak een test aan en selecteer de wervingsmethode

Maak een test aan via het dashboard. Geef aan hoeveel sessies je wil uitvoeren, kies de sessielengte en kies ervoor om gebruik te maken van onze testers of je eigen testers uit te nodigen.

2 - Activeer de test en zie de resultaten binnenkomen

Na het activeren van de test, krijgen testers die binnen de criteria vallen een uitnodiging om de test te maken. Hiervoor hebben zij 72 uur de tijd. 

3 - Analyseer sessie-opnames en exporteer de resultaten

Ga van data naar inzicht in mum van tijd door gebruik te maken van automatische transcriptie, aantekeningen, highlights en usability metrics. Resultaten delen? Exporteer de resultaten of nodig collega's uit tot het account. 

Werving door heel Europa

We helpen je met het werven van testers door heel Europa. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Op aanvraag kunnen wij ook helpen met het werven in andere Europese markten. 

 

Geen gedoe door duidelijke instructies en lokale ondersteuning

Bij gebruik van onze testers, dragen wij zorg voor alle support en communicatie. Jij houdt je bezig met het onderzoek en wij nemen al het regelwerk voor je uit handen.

Verzeker je zelf van hoge kwaliteit testers

De kwaliteit van een user test valt of staat met de kwaliteit van de testers. Daarom investeren wij flink in het opbouwen van een kwalitatief goede pool. Hier lees je meer over onze kwaliteitsmaatregelen

Offerte aanvragen
Gebruik een afgeschermde klantpool

Als je je eigen klanten uitnodigt wil je natuurlijk voorkomen dat zij voor andere onderzoeken worden uitgenodigd. Dit doe je door hen toe te voegen aan een afgeschermde pool. Wel zo handig.

Makkelijk klanten uitnodigen om deel te nemen

Nodig eenvoudig klanten uit om deel te nemen aan de test. Voer een naam en e-mailadres in, waarna alle instructies automatisch worden toegestuurd.

Soepele uitvoering met duidelijke instructies en support

Om zorg te dragen voor een soepele uitvoering, hebben wij uitgebreide instructies beschikbaar. Gaat er toch iets niet goed? Dan leveren wij support.

Automatische transcriptie en ondertiteling

Zie direct wat er werd gezegd. Door de tijdstempels spring je snel naar het bijbehorende fragment. Sessies in een andere taal? Activeer dan de ondertiteling.

Annotations, highlights en usability metrics

Maak aantekeningen en highlights bij de sessies. Zo kun je achteraf makkelijk alle aantekeningen exporteren en automatisch een highlightvideo laten genereren. 

Usability metrics

Verkrijg extra inzichten door gebruik te maken van de usability metrics die in het platform zitten. Denk hierbij aan de SUS, SEQ, NPS en andere metrics.

 
Transcripties, usability metrics en sentimentanalyse.

Download gratis onze user test templates 

Krijg beter inzicht in de verschillende methoden voor user testing. Download onze templates om inspiratie op te doen voor jouw eigen user tests. 

Download templates

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Ja. Wij voldoen aan alle privacywetgeving die op dit moment van kracht zijn, waaronder ook de AVG. De verwerking en opslag van onze data vindt plaats binnen Europa. Specifieke vragen rondom ons beleid? Neem dan contact met ons op.

We hebben een reeks aan kwaliteitsmechanismes ingebouwd om de juiste testers te kunnen werven voor elk onderzoek. Los daarvan, checken wij alle unmoderated user tests. Voer je moderated user tests en interviews en en ging er toch iets niet lekker? Dan kun je dat binnen 24 uur aan ons laten weten.

We maken gebruik van verschillende kanalen, variërend van out-of-home-advertising tot online marketingcampagnes. Zo zorgen we ervoor dat ons panel een goede afspiegeling is van de samenleving. In het buitenland zorgen we ervoor dat we een vertaalde en lokale versie van ons platform aanbieden, zodat we ook daar een representatief panel op kunnen bouwen.

Ja, wij werken met verschillende bulkpakketten. Log hiervoor in op het dashboard en ga naar 'Credits' om de verschillende pakketten in te zien. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Wij opereren in alle Europese markten. Wij zijn het sterkst vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze wervings-en onderzoeksservice is beschikbaar in heel Europa. 

Ja, wij kunnen zorgdragen voor de testervergoedingen. Wij maken alle testervergoedingen over naar de bankrekening van de tester binnen 2 werkdagen.

Ja, het is mogelijk om zelf geworven testers uit te nodigen via het platform.

Absoluut. Alle Europese agencies zijn bij ons welkom. Los van een agency-account, kun je je als agency aansluiten bij het User Sense Agency Network.

Kennisbank

Leer meer over het uitvoeren van UX-onderzoek met deze artikelen.