Feedback van je doelgroep? Dat kan.

Voor het uitvoeren van unmoderated user tests met je doelgroep ben je bij User Sense aan het juiste adres. Unmoderated user tests zijn de meest efficiënte manier van usability-onderzoek. Gebruik onze tool en testerdatabase met meer dan 25 000 testers om remote unmoderated user tests uit te voeren. 

Internationaal onderzoek uitvoeren? Wij hebben testers in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Spanje

  • Meer dan 25 000 testers in onze pool helpen we je jouw doelgroep te vinden
  • Ontdek knelpunten in de user experience
  • Meest efficiënte vorm van user testing (al vanaf €59,- per tester)
Unmoderated user tests

In 3 stappen aan de slag

Zie hoe gebruikers jouw website of app gebruiken vanuit hun natuurlijke omgeving.

1 - Geef aan wat je wil testen

Maak een testplan aan in het dashboard of werk met onze templates.

2 - Target de doelgroep

Filter door onze pool van 25 000 testers op basis van demografische kenmerken.

3 - Analyseer de user tests

De eerste user tests zijn vaak al binnen 24 uur binnen.

1 - Bepaal wat te testen

Allereerst kies je of je een website, app,  prototype of concept wil testen door onze gebruikers. Het is mogelijk om unmoderated user tests uit te voeren op bestaande websites, als ook prototypes die nog niet beschikbaar zijn gesteld voor het publiek. 

In principe kunnen alle prototypes met een externe link worden gestest. Dit betekent dat we onder andere Figma, Sketch, Adobe XD en Invision ondersteunen. 

Voor het opstellen van de test kun je gebruik maken van onze templates. Meer weten over hoe je zelfstandig een user test opzet? Download dan onze whitepaper.

Gratis whitepaper downloaden

2 - Target de doelgroep

Test met gebruikers die overeenkomen met de doelgroep van jouw website, app of prototype en filter door onze pool van meer dan 25 000 testers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Hiervoor kun je onbeperkt gebruik maken van de filters die we standaard in hebben gebouwd. Heb je een specifieke doelgroep die je wil bereiken? Dan kunnen we een wervingscampagne voor je opzetten. 

Heb je zelf een groep testers die je wil uitnodigen? Dat kan ook. Je maakt dan niet gebruik van onze pool, maar voegt na het bestellen van de test jouw eigen testers toe aan de test. 

3 - Analyseer de user tests

Na het activeren van de test, zijn de eerste resulaten vaak al binnen 24 uur binnen. Via de analysetool in het dashboard kun je de transcriptie inzien, hier annotaties aan toevoegen. Interessante fragmenten kun je samenvoegen tot een highlightvideo

Geen tijd om zelf de testsessies te analyseren? Dan kunnen wij hiermee helpen via onze fullservice. In dat geval wordt het volledige onderzoekstraject begeleid door een van onze UX-onderzoekers. 

Bekijk onze full service

Unmoderated user tests uitvoeren?

Maak dan direct een account aan of boek een demo met ons voor meer informatie.