Word respondent en verdien geld met het testen van websites!

respondent-worden

Word respondent en krijg betaald voor je mening

Wel eens moeite gehad om een website of app te gebruiken? Gefrustreerd geraakt omdat je bepaalde informatie niet kon vinden? Dan ben je niet alleen!

Bij User Sense vinden we dat de tijd waarin gebruikers hun uiterste best moeten doen om websites en apps te kunnen gebruiken voorbij is. Door software te leren beter met mensen overweg te gaan, willen we het internet voor iedereen toegankelijk maken. 

Krijg betaald om gebruikerstesten uit te voeren en draagbij aan een gebruiksvriendelijker internet!

De voordelen van werken als usability tester bij User Sense zijn:

  • Krijg 15 euro betaald voor een test van 20 minuten
  • Werk vanuit huis
  • Gebruik jouw eigen desktop, laptop of mobiele telefoon 
  • Vermeld User Sense op je CV
  • Draag bij aan een wereld waar iedereen met software overweg kan

Aanmelden als respondent

Stappenplan

Meld je aan in 2 minuten

Meer dan 3000 respondenten gingen je voor.

Aanmaken account

Begin met het aanmaken van een account bij User Sense om de aanmeldprocedure te starten.

Kwalificatietest

Doorloop een korte usability test, zodat we zeker weten dat onze software op jouw apparaten werkt.

Join the club

Na het succesvol voltooien van de vragenlijst en kwalificatietest word je toegelaten.

Veelgestelde vragen

Hieronder tref je de antwoorden aan op de meest gestelde vragen. Zorg ervoor dat je de antwoorden zorgvuldig doorleest, zodat je weet waar je aan toe bent.

Door usability testing zien bedrijven hun eigen website, app of prototype door de ogen van de gebruiker.

Tijdens een usability test voeren gebruikers een aantal taken uit (bijvoorbeeld het plaatsen van een order of het vinden van een contactnummer). Gedurende de test denkt de tester hardop na en geeft feedback waar nodig. 

Dat met als doel om websites en apps gebruiksvriendelijker te maken. 

Hier kunnen we heel duidelijk over zijn: als tester bij User Sense hoef je geen inschrijfkosten te betalen en zullen we je nooit vragen geld te investeren in ons platform

Sterker nog, op het moment dat je bent toegelaten tot de pool en meedoet aan onderzoeken kun je juist geld verdienen. Per onderzoek bedraagt de vergoeding minimaal 15 euro. 

Benieuwd hoe andere testers User Sense ervaren? Lees dan onze reviews

De vergoeding van een test van 20 minuten bedraagt €15,-.

Het aantal testen dat je kunt maken hangt af van het aantal opdrachten dat wij binnen krijgen en het profiel waar de klant naar op zoek is. Houd er dus rekening mee dat het geen vervaning is van een parttime of fulltime baan, maar een manier om af en toe wat bij te verdienen. 

Om als tester bij User Sense aan de slag te gaan heb je een desktop, laptop of mobiele telefoon met Android of IOS nodig. Het is wel van belang dat je tijdens het maken van usability testen goed zicht- en verstaanbaar bent. 

Je kunt je alleen aanmelden als je woonachtig bent in een van de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk of Ierland. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden als je niet in een van bovenstaande landen woont. 

Wanneer je de aanmeldprocedure hebt doorlopen en bent toegelaten tot de respondentenpool van User Sense kun je betaalde usability testen uitvoeren. 

Het moment waarop je een betaalde usability test accepteert en hebt uitgevoerd, wordt deze gecontroleerd door ons nakijkteam. Hierbij kijken we of de video voldoet aan onze kwaliteitseisen, die je in de aanmeldprocedure terugvindt. 

Na goedkeuring van de video wordt de uitbetaling binnen vijf werkdagen op jouw bankrekening gestort.  

Yes!

Het aanmelden als usability tester bij User Sense is zonder verplichtingen. We houden je op de hoogte wanneer je in aanmerking komt voor een betaalde usability test, maar jij beslist of je de opdracht aanneemt. 

We streven er naar de kwalificatietesten binnen vijf werkdagen te beoordelen. 

Wanneer ons kwalificatieteam de test heeft beoordeeld, sturen we je een email met de uitslag. De video wordt beoordeeld op de kwaliteitscriteria van User Sense. 

Meer dan 3000 respondenten gingen je voor

Samen met meer dan 3000 respondenten helpen we bedrijven gebruiksvriendelijkere websites, apps en prototypes te maken. Benieuwd naar de ervaringen van andere respondenten? Lees de reviews op Google